گنج یابی - تجزیه و تحلیل عمیق در مورد اینکه چه کار می کند و چه چیزی نیست

گنج یابی - تجزیه و تحلیل عمیق در مورد اینکه چه کار می کند و چه چیزی نیست

گنج یابی - تجزیه و تحلیل عمیق در مورد اینکه چه کار می کند و چه چیزی نیست

در کنار دفینه های مهم وزیری که با حساب و کتاب خاصی دفن شدند و در مخفی سازی آن از اصرار نظامی یا دولتی استفاده شده از نماد های سنگی به عنوان نگهبان دفینه که در حقیقت نشانه مکان دفینه بوده استفاده می شده است. کسانی که قبری را میشکافند خیلی باید مواظب باشند و بفهمنه که جنازه مریض هست یا نیست و حتماٌ باید استخوان شناس باشند و یا بتوانند استخوان اشخاص مریض را از استخوان افراد سالم تشخیص دهند تا با مشکلی مواجه نشوند.همیشه وقتی میخواهید قبری را باز کنید حتماٌ از دستکش و ماسک حسابی استفاده کنید. در بسیاری از قبرهای گبری لوازم مورد نیاز فرد نیز گذاشته میشده است که بستگی به پول داری یا بی پول بودن مرده است. باور که در میان کاوشگران بسیار مورد قبول واقع شده است این است که سمبل لاک پشت به تنهایی برای رسیدن به گنج و دفینه کافی نبوده و باید از آثار و علائم دیگری که در نزدیکی آن قرار دارند نیز مورد بررسی قرار گیرند.

مهمترین موردی که درمورد سمبل حیوانات باید به آن توجه کرد ویژگی های ظاهری ، اهلی بودن یا نبودن ، محل زندگی و سایر ویژگی ها و خصلتهای آن حیوانات است. یا هر نوع دستگاه مغناطیس سنج مثل دستگاه مگنت، تسلا، مگنومتر، یونیاب یا سیگنال ژنراتور باشد. مناطق پر از مایع (مثل کیسه آمنیوتیک یا مثانه) معمولاً امواج صوتی را با حداقل بازتاب منتقل میکنند. عمق قبوری که اینچنین نگهبان دارند بین پنج تا هفت متر می باشد و همچنین احتمال اینکه در داخل یک قبر دو یا سه نفر دفن شده باشند وجود دارد. برای آشنایی با سنگ های نگهبان گنج و دفینه به ادامه این مطلب در سایت دعا 786 مراجعه کنید … در این پست از سایت دعایاب نگهبانان گنج و دفینه و نگهبان دفینه جن و سنگ نگهبان دفینه را قرار دادیم . در زمان های قدیم بر پایه اعتقادات مردمان برای قبور اموات خود سنگ های نگهبان قرار می دادند.سنگ های نگهبان به شکل های متفاوتی حکاکی می شدند و اغلب به شکل حیوانات و یا انسان دیده می شود. در اکثر موارد در کنار مقبره ها با هیکل و تندیس های عجیبی مواجهه می شویم که ترکیبی از انسان و حیوانات و پرندگان هستند که برای ما مخوف می باشند .

سنگ های درویش گاهی به شکل نیم تنه انسان و یا بصورت نشسته نیز یافته می شود. در جاهائی که وبا یا طاعون میآمده جنازه افراد را به صورت دسته جمعی دفن میکردند. در اقیانوس آرام جنوبی از دیرباز و بهویژه از زمان ورود کاشفان اسپانیایی شماری از کشتیشکستگان و دورافتادگان فراری به ساحلروبی روی آوردهبودند، ولی شمار این افراد در سدهٔ نوزدهم بسیار بیشتر شد. شاید خرافات بوده و کارایی نداشتند ولی چون این یک باور مذهبی و اعتقادی بوده پس این باور باعث میشده که واقعا وجود نگهبان و موانع خیالی رو احساس میکردند درست مثل اشخاصی که درحال حاضر اعتقاد زیادی به وجود طلسمات دارند و بیشتر این باور وجود این موارد هست که به این موارد ریشه و واقعیت میبخشه… چون این پیغام را شنیدند از این فقرات دست کشیدند. اما با توجه به عدم اشاره به نام بلقیس در متون تاریخی تا پیش از دورهٔ قاجار و از طرفی گنج و گنج یابی در عهد ناصری، مردم به علت اسرارآمیز و رازگونه بودن شهر و برج باروی مرتفع و فراوانی اشیای عتیقه و بیرون بودن ساخت چنین بنای عظیمی از دست بشر و از سویی خواندن قرآن و اشاره در آن به داستان بلقیس خاتون و حضرت سلیمان در مورد داشتن گنجینه و عمارتهای عالی و رفیع از این زمان این نام تاریخی را به این شهر نسبت دادهاند.

دولت راشدین: در اواخر دورهٔ ساسانی با ورود اسلام به ایران این شهر اسفراین نام داشته که از توابع نیشابور ذکر شده و به گفتهٔ بلاذری در کتاب فتوح البلدان در سال ۳۱ هجری قمری در زمان حکومت عثمان بن عفان به دست عبدالله بن عامر گشایش میشود که جزئیات این فتح شرح داده نشدهاست. بهطور کلی نام این شهر در متون به صورتهای سبراین (حدودالعالم)، سفراین (تاریخ سیستان)، اسپراین (بیهقی)، اسپرایین (برهان قاطع)، و اسفرائین (ثعالبی، یتیمة الدهر، یاقوت و قزوینی) نیز آمدهاست اما گویاترین و موثقترین سند، که هیچگونه دخل و تصرفی در آن صورت نگرفته و زیر نظر حکومت مرکزی بوده و نام این شهر کهن را به مدت ۷۰۰ سال یعنی از زمان مغولان تا اواخر حکومت صفوی زنده داشته، سکه است. از لحاظ قدمت استناد به متون تاریخی در پیش از اسلام، آباد و شکوفا بوده و در سال ۳۱ هجری توسط مسلمانانِ متجاوز غارت میشود و طبق یافتههای باستانشناختی قدیمیترین استقرار در این شهر تاریخی که تاکنون شناسایی شده مربوط به اواخر دورهٔ ساسانی است و زندگی در آن تا پایان دورهٔ صفویان بهطور مداوم جریان داشتهاست و سرانجام این شهر در اواخر دوران طهماسب دوم و ابتدای حکومت نادر یعنی در سال ۱۱۳۱ ه.ق توسط افغانها کاملاً ویران و در هم کوبیده شد.


این لینک
منبع
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت
این لینک
منبع